Brusco nalahvoval Francesco Colombini poprvé v roce 1969. Pochází z hroznů vinařství, které Fattoria dei Barbi vlastní v oblasti Scansano. Prezentuje se krásnou rubínovou barvou. V chuti bohatší, strukturované, s ovocnými tóny připomínajícími černé třešně, švestky a moruše. Nechybí jemné tóny středomořských bylin. Víno je svěží, příjemně zaoblené, s uhlazenými tříslovinami. Skvěle se hodí do kombinace s jehněčím nebo hovězím masem, případně podzimním hříbkovým risottem.
Druh vína: suché
Ideální teplota: 15 - 17 °C
Doporučení v gastronomii: Pečené nebo grilované maso (hovězí, vepřové), tvrdé zrající sýry.
Všechna vína z naší nabídky jsou skladem a připravena k odeslání.
Zaregistrujte se u nás a jako bonus dostanete 200 Kč poukaz na první nákup.
Při objednávce alespoň za 2500 Kč máte dopravu po celé České republice zdarma.
Odměníme Vás za věrnost. Za opakované nákupy můžete získat trvalou slevu až 12 %.